Om os

Om os

QuickCap produceres af Kokille

Firmaprofil

Siden 1974 har Tåsinge Kokillestøberi A/S leveret kokillestøbt aluminiums gods i høj kvalitet med eksemplarisk service og til konkurrencedygtige priser.

I vores produktion anvender vi råvarer af høj kvalitet, og vores moderne process udstyr og teknologi sikrer, at kunden får den bedste kvalitet, og emner leveret til den aftalte tid.

Opmærksomhed for detaljer og et eksemplarisk serviceniveau er fremherskende i alle aspekter af vores virksomhed. Vi vil gøre vores bedste for at løse alle problemer efter vores bedste evner.

 

Vi ønsker, at navnet Kokille skal være synonymt med kvalitet og service, hvilket sikrer, at vi bliver valgt til leverandøren af stolpetoppe og specialfremstillede støbegods.

PYRA Alu

Familievirksomhed

På Tåsinge Kokillestøberi A/S arbejder en håndfuld dedikerede og kompetente medarbejdere med over 30års erfaring. Virksomheden drives i dag af ægteparret Lotte Degnbol Hansen og Michael Hansen.

Tåsinge Kokillestøberi blev grundlagt i 1974 af Erik Hansen. I 1996 tiltrådte sønnen Michael Hansen som medejer, og da Erik Hansen gik på pension i 2008, overtog Lotte Degnbol Hansen Erik Hansens ejerandel.

Foruden støbning af industrielle produkter til industrien (www.alucast.dk), har virksomheden lanceret egenudviklede produkter som toppe til hegnspæle (www.kokille.dk) samt udviklet et nyt musikinstrument (www.aluphone.dk)

CONE Gallery 04 722×550

Musik i toppen

På en byggeri messe i Stockholm, hvor Michael Hansen udstillede stolpetoppe, mødte han musikeren Kai Stensgaard, der optrådte med et stompshow. Kai blev fascineret af lyden, som stolpetoppene kunne producere, og dette var begyndelsen på samarbejde mellem Musikeren og Kokille. Sammen eksperimenterede de med at stemme toppene, og i 2011 patenterede de og præsenterede et nyt musikinstrument, Aluphone. For yderligere information om Aluphone, besøg www.aluphone.dk

PYRA Kobber